9 сент. 2009 г., 20:04

Пожар 

  Поэзия » Юмористическая
406 0 0

 Щом след огън

има жар,

трябва да се пазиш

от пожар!

Бързо пламва той,

макар че гледаш го в покой,

тихо и безмълвно ще се запали,

огъня от жарта отново се пали!!!

© Нина Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??