9.09.2009 г., 20:04 ч.

Пожар 

  Поезия » Хумористична
414 0 0

 Щом след огън

има жар,

трябва да се пазиш

от пожар!

Бързо пламва той,

макар че гледаш го в покой,

тихо и безмълвно ще се запали,

огъня от жарта отново се пали!!!

© Нина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??