Sep 9, 2009, 8:04 PM

Пожар 

  Poetry » Humour
405 0 0

 Щом след огън

има жар,

трябва да се пазиш

от пожар!

Бързо пламва той,

макар че гледаш го в покой,

тихо и безмълвно ще се запали,

огъня от жарта отново се пали!!!

© Нина Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??