1 нояб. 2008 г., 10:38

Пожарникар 

  Поэзия » Любовная
2157 0 5
Пожарникар

В гореща любов влязох
през отворена задна врата,
сред опасен пожар се оказах
в ужасни пламъци горя.

Горя, ах, как горя - но не боли,
че когато любовният пламък
леда около сърцето ми разтопи,
сърцето се оказа... камък.

Азбест  душата - сърцето камък
в огнеупорен замък - под ключ
и гася горещия пламък
с пожарникарския си маркуч.

Огънят съска - пара се вдига,
задъхан сред пушеци се потя,
кислородът вече не стига...
но аз имам много вода!

Че пожарогасител е моята душа
и всеки пожар мога да изгася!!!

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??