5 февр. 2022 г., 20:06

Поличба 

  Поэзия » Другая
288 2 0

Ясен полумесец на небето грее,

но без красивите многоцветни звезди.

А навън снежните ѝ очи поливат

с мъгли домовете на хиляди души.

© Нина Чалъкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??