Feb 5, 2022, 8:06 PM

Поличба 

  Poetry » Other
275 2 0

Ясен полумесец на небето грее,

но без красивите многоцветни звезди.

А навън снежните ѝ очи поливат

с мъгли домовете на хиляди души.

© Нина Чалъкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??