4 февр. 2007 г., 19:07

... половин час само... 

  Поэзия » Белые стихи
967 1 5


 ... половин час само...


1. 

- Имаме само половин час...

- Това много ли е... или малко?

- Толкова много!... И толкова малко...!  

Все едно – не ми стигат...  

Все едно – ех... изтичат...

- Броят ни минутите...

- Бъди просто с мен!

- Аз съм с теб!..

- Аз съм с теб!... 

2. 

Мълчание... 

Цветята надничат в прозореца...

Белите мишки прегърнати спят...

Ретро-песните забравиха думите...

Цветовете си крият от светлината картините... 

...Толкова въпроси неканени,

Толкова отговори неказани... 

Любовта на кравайче сгрява нозете

На премръзналата из пътя надежда... 

3. 

Угасва Денят. 

© Дивна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??