Понякога ти липсва да си сам,
по улиците ходиш механично,
а мислите ти все летят натам,
където всичко е красиво, романтично.
Омръзна ти да вярваш в любовта.
Да я сънуваш,чакаш и копнееш,
в теб да има само самота
и дните безразборно да пилееш.
© Миночка Митева Все права защищены