27 мар. 2022 г., 20:10  

Понякога 

  Поэзия » Философская
244 3 10

Понякога съм груба, много груба,
не мога и сама да се позная.
Захлопвам костенуркова коруба
и всичко ми е равно и все тая.

 

Понякога съм луда, много луда,
един след друг асата са в ръкава
и Мистер Сенко мога да учудя,
магия ли е – все се получава.


Понякога съм гневна, много гневна,
гласът ми ураган е – гороломен,
небето рухва с буря, като ревна,
отекват дълго тътени, за спомен.

 

Понякога съм тиха, много тиха,
и в подмолите ставам малко раче,
изплаквам си тъгата в два-три стиха,
че всичко знам, но не и как се плаче.

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??