3 сент. 2008 г., 22:04

Понякога 

  Поэзия
421 0 8
Нощ прекрасна от сатен!
До звездите пътят ни е стръмен.
Светът ни казва, че е ден,
макар понякога да ни е тъмно.
Ефир - пленяващ и игрив.
Взор отправяме към здрача.
Светът крещи, че е щастлив,
макар понякога да плачем.
Красива вечер - диамант.
Любов по устните се стича.
Светът ни раздели без свян,
макар понякога да се обичахме...

© Валери Шуманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??