7 сент. 2008 г., 08:26

Понякога си странна комбинация 

  Поэзия
870 0 3

 

         Понякога си странна

               комбинация

 

Понякога си права – до крещене.

Съзнаваш без излишно суетене

нещата, от които си зависима,

които те превръщат не във хрисима.

 

Понякога си толкова първична,

необуздана  и  небрежно хаотична.

Зодиакално – лъв си сред овцете,

темпераментна – имаш го за двете.

 

Понякога – фатално безразлична,

за тебе поза толкоз нетипична,

за мене – мрачни мисли, притеснение,

за двете – спор с безкрайно обяснение.

 

Понякога си смъртно наранена,

разстроена, душевно уморена.

Но всеки път изправяш се и смело

поемаш пак напред със гордо чело.

 

Понякога си странна комбинация,

но тя е твойта женственост и грация.

Харесвам те такава – импулсивна.

Не ти отива хич да си пасивна!

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Привет на всички, направо съм очарован!!! Срахотни стихове, страхотни хора ..... върха сте!
  • Ей, много е готин стиха.. Хареса ми
  • "Понякога съм страшно зла,
    понякога на луда аз приличам.
    На този свят за обич съм дошла,
    на този свят аз искам да обичам"
    - Не си спомням автора...но твоя стих е чудесен!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??