27 мар. 2008 г., 17:03

Попитах... 

  Поэзия » Любовная
806 0 2
Колко дълго сърцето умира?
Колко дълго душата отлита?
Може би миг...
може би вечност...
Може би тихо...
или със писък тишината раздира...

Колко дълго обичта се стаява?
Колко дълго трае любовта?
Не искам да е миг,
нека е вечност...
Дори да е тиха,
нека не ме подминава...

© Жара Пенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??