Знам сценария отдавна -
и аз в тоя филм
била съм с роля главна!
И сцените, 'дето ти играеш,
на мен са ми познати,
защото режисьорът
никога не ги променя!
Само главната актриса е сменена...
И ти си мислиш, че това е премиера,
но участваш в серия поредна.
Скоро ще си просто част
от надписи финални,
а срещу името ти,
както бе след мойто,
изписано ще е "поредна"!
на Светлана
© Влади Иванова Все права защищены