Dec 24, 2010, 11:25 AM

Поредна 

  Poetry » Love
688 0 2

Знам сценария отдавна -

и аз в тоя филм

била съм с роля главна!

И сцените,  'дето ти играеш,

на мен са ми познати,

защото режисьорът

никога не ги променя!

 

Само главната актриса е сменена...

И ти си мислиш, че това е премиера,

но участваш в серия поредна.

Скоро ще си просто част

от надписи финални,

а срещу името ти,

както бе след мойто,

изписано ще е "поредна"!

 

на Светлана

© Влади Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??