Караш ме от себе си
да се отричам.
Караш ме на пода да се свличам
и да нямам сили даже и да дишам.
Караш ме да крещя в отчаяние,
всеки ден подлагаш ме
на нечовешко страдание.
Караш ме да
изпадам в истерия,
защото отново за мене оставаш си мистерия.
Разиграва се поредната трагедия.
Едно момиче влюбено,
но в не за нея отредения.
© Карина Кирова Все права защищены