Порив
Остани ти, даже да боли,
без болката то няма и сълзи,
а няма ли сълзи в красивите очи,
тогава няма нищо, колкото и да горчи.
Остани ти там, където бе преди,
не тръгвай, още малко поседи,
ще имаш много нощи ти и дни,
в които да откриваш, че сме аз и ти сами.
Остани ти, знам, че те рани,
безличието там дълбоко в моите очи,
не виждаш ли, че тя, душата ми, гори,
макар да казвам ти върви.
© Алисън Все права защищены