5.10.2008 г., 13:34 ч.

Порив 

  Поезия » Любовна
593 0 1

Порив

 

Остани ти, даже да боли,

без болката то няма и сълзи,

а няма ли сълзи в красивите очи,

тогава няма нищо, колкото и да горчи.

 

Остани ти там, където бе преди,

не тръгвай, още малко поседи,

ще имаш много нощи ти и дни,

в които да откриваш, че сме аз и ти сами.

 

Остани ти, знам, че те рани,

безличието там дълбоко в моите очи,

не виждаш ли, че тя, душата ми, гори,

макар да казвам ти върви.

© Алисън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • В живото не трябва да боли, а трябва да има сама щастливи искри. Успех с писането!!!
Предложения
: ??:??