11 авг. 2011 г., 00:58

Порочна тленност 

  Поэзия » Любовная
777 0 2

Докога ще хвърляш огнени реки?
Твоята любов е хищна женственост,

но не казвай нито дума - замълчи,

че твоят глас разкошна е божественост...

 

Не смея да те пипна палиш още,

изкушавам се..., дали си позволена...?

Изпепели ме във екстаз среднощен,

разсипала във мен порочна тленност.

 

Давай, покажи ми ясно, що е хала,

погали ме с нежните си нокти,

истинският мъж се на едно предава,

но винаги недосразен остава...!

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??