Докога ще хвърляш огнени реки?
Твоята любов е хищна женственост,
но не казвай нито дума - замълчи,
че твоят глас разкошна е божественост...
Не смея да те пипна палиш още,
изкушавам се..., дали си позволена...?
Изпепели ме във екстаз среднощен,
разсипала във мен порочна тленност.
Давай, покажи ми ясно, що е хала,
погали ме с нежните си нокти,
истинският мъж се на едно предава,
но винаги недосразен остава...!
© Тони Главоногов All rights reserved.