5 янв. 2010 г., 22:11

Порочността, без която не можеш 

  Поэзия » Любовная
584 0 2

Аз съм пълната порочност!

Кадя в леглото си до късно вечер,

всекидневно храня се нездравословно,

дори и чисти мисли нямам вече.

 

Порочна, искрено порочна съм.

С хазарта прекалявам много,

не се стремя към пълноценен сън

и пълня чашата догоре.

 

Порочна съм и няма ден, във който

съвестно да следвам принципи.

А ти какво хареса в мен?

Порочността? - в това е чарът ми.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??