Аз съм пълната порочност!
Кадя в леглото си до късно вечер,
всекидневно храня се нездравословно,
дори и чисти мисли нямам вече.
Порочна, искрено порочна съм.
С хазарта прекалявам много,
не се стремя към пълноценен сън
и пълня чашата догоре.
Порочна съм и няма ден, във който
съвестно да следвам принципи.
А ти какво хареса в мен?
Порочността? - в това е чарът ми.