27 июл. 2014 г., 19:07

Портокал 

  Поэзия
600 0 3
ухаеш ми на портокалови кори
рано сутрин
дори преди кафето
а то е черно и горчи
разтварям себе си
в морето
и кръвта ми става морска сол
а гласът ми – птича песен
рано е
не говори
нима не знаеш
че леглото ми е есен
ухаеш ми на портокалови кори
уви, насън…
не искам да отварям пак очи
кафе не ми се пие
 
нека този ден не ми горчи

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??