Jul 27, 2014, 7:07 PM

Портокал 

  Poetry
603 0 3
ухаеш ми на портокалови кори
рано сутрин
дори преди кафето
а то е черно и горчи
разтварям себе си
в морето
и кръвта ми става морска сол
а гласът ми – птича песен
рано е
не говори
нима не знаеш
че леглото ми е есен
ухаеш ми на портокалови кори
уви, насън…
не искам да отварям пак очи
кафе не ми се пие
 
нека този ден не ми горчи

© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??