12 июл. 2008 г., 10:50

Портрет ~ 

  Поэзия
486 0 1

  Тук ли си? Не те усещам...

  Просъницата ми отново те рисува,

  а дланите ми търсят твоите да се сплетат.

 

 

  Каза ли довиждане? Не чух...

  С думи не обичаш да боравиш,

  а действията ти така са многозначни...

 

 

  Истински ли си? Не те попитах...

  Лъжовно ли било е всичко между нас?

  Превърнах ли се във лъжа самата аз...

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??