Последна чаша пия
и си тръгвам.
Последна чаша пия
и се прибирам у дома.
Голяма празна къща -
тишината вие.
(а беше пълна с радост и деца...)
Голяма празна къща -
крещи от тишина!
Голяма празна къща -
а аз съм толкова сама.
Последна чаша пия
и се прибирам у дома.
Животът продължава,
дори и в самота...
(уви - съдба...)
© Ганка Гончарова Все права защищены
Пий, докато има с кого!
Поздрав!