24.10.2009 г., 11:38 ч.

Последна чаша 

  Поезия
1450 0 2

Последна чаша пия

и си тръгвам.

Последна чаша пия

и се прибирам у дома.

Голяма празна къща -

тишината вие.

 

(а беше пълна с радост и деца...)

 

Голяма празна къща -

крещи от тишина!

Голяма празна къща -

а аз съм толкова сама.

 

Последна чаша пия

и се прибирам  у дома.

Животът  продължава,

дори и в самота...

 

(уви - съдба...)

© Ганка Гончарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??