Есен, последното цвете вехне,
сняг ще покрие скоро земята
и в болка, що не ще олекне,
търси напразно теб - жената.
Няма нито лъч надежда
да останеш поне за кратко,
но няма глава да свеждам,
при все че бе ми сладко!
© Георги Все права защищены