Nov 16, 2021, 11:13 AM  

Последното цвете 

  Poetry » Love
277 0 1

Есен, последното цвете вехне,

сняг ще покрие скоро земята

и в болка, що не ще олекне,

търси напразно теб - жената.

 

Няма нито лъч надежда

да останеш поне за кратко,

но няма глава да свеждам,

при все че бе ми сладко!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??