8 июн. 2007 г., 10:03

Посвещение 

  Поэзия
508 0 5
В чужди светове живеем и
 километри сякаш ни делят,
мислите един на друг владеем,
но нощем аз заспивам пак до друг.
В деня се срещаме случайно
и от очите ни любов струи,
но любовта остава тайна
 и само спомен в нашите души.
И сякаш пропаст ни разделя,
но от невидима скала,
която слага бариера за чувствата,
 пламтящи в нашите сърца.
В чужди светове живем и
 километри ни делят,
мислите един на друг владеем,
но тази нощ заспивам пак до друг.

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??