17 авг. 2006 г., 23:00

Посветено 

  Поэзия
668 0 0

Звучи като шега,
но е истина една,
че чувство в мен се зароди
и любовта ми се разкри.

В душата ми искрички заиграха
и аз към тебе тръгнах плаха,
любовта си ти признах,
и в живота с тебе заиграх.

Сърцето ми ликува в този час,
че "Обичам те!" изричам аз,
без страх стоя пред всички вас
и крещя през сълзи с пълен глас:

"Чувствам се прекрасно,
обичам те ужасно
и никога не ще изтлее
Любовта, която в мен живее!!!"

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??