11 нояб. 2012 г., 21:45

Потече есен 

  Поэзия » Другая
460 0 3

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=287122

 

                                             „По вените на пътя ми потече есен”

                                           KrosaMaia( Кроса Мая) Трансформация

 

Потече есен в нощите и дните,

по вените, във мислите, в косите.

 

Сбогувахме се със ята от чувства.

Мъглите ни гримираха изкустно.

 

Поляните са пусти  и самотни.

Мечтите зъзнат – сиви и сиротни.

 

А вятърът илюзиите гони.

В прозореца се блъскат голи клони.

 

Потече есен. Няма да я спреме.

Дано тъгата ù да разбереме...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??