29 сент. 2017 г., 21:00

Потъвах в морето бездънно 

  Поэзия » Философская, Другая
492 0 1

Потъвах в морето бездънно,

загледан в небесната шир,

в лъчите на жаркото слънце,

издигнато в своя зенит.

 

Полека аз губех дъхà си...

не чувствах ни страх, ни тъга.

Затворих очите си морни

и мигом усмихнах се аз.

 

Усетих

небивала сила,

която се влива у мен...

Отворих очи и изплувах...

Посрещна ме светлият ден...

     

 

 

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??