22 нояб. 2006 г., 19:54

Повече от всичко 

  Поэзия
669 0 7

Повече от всичко земно,
и повече от всеки друг човек,
обичам теб!
В изплаканите думи на душата си,
в смехът  над чашата с вино,
ти плака с мен и смя се...
Да бъда твоя през сълзите си,
във радостта си да си мой,
венчахме любовта си.
Във всичките си дни, ще бъда твоя!
И ти ще бъдеш мой завинаги,
защото, оженихме душите си!
Небе със блеснали звезди,
и светлоликата луна добра,
са нашите свидетели.
Ръката ми е в твоята.
Душата ми, ти принадлежи,
защото ти си в моята...
И все едно за колко време,
дори и само до разсъмване,
нали за цяла вечност... после,
ще си принадлежиме!


 

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??