14 сент. 2008 г., 18:34

Повод да повярвам... 

  Поэзия » Любовная
1225 0 38

 

 

                      Бягам...
                      а толкова искам
                      да остана...
                      при теб
                      да спра...
                      последно
                      да обичам...

                      но как
                      кажи ми 
                      да повярвам
                      щом 
                      ме караш
                      отново
                      да заплача...

                      а уж...
                      целуваш
                      ми очите...
                      а болката...
                      защо 
                      нея винаги я има...
                      и сълзите...

                      бягам...
                      пак се връщам...
                      и не зная
                      кое 
                      ме кара
                      в тебе
                      да се припозная...

                      търся
                      онзи повод 
                      да повярвам...
                      а може би
                      е болката
                      това...
                      което все ме кара 
                      да оставам...

 

                                                      MUZIKA>>> Reason To Believe

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??