21 сент. 2006 г., 00:26

Позволи ми да те обичам 

  Поэзия
2584 0 1

Позволи да те обичам.Да те имам за мига.
Позволи ми от тебе да събличам всяка мисъл, нявяваща тъга.
Позволи ми да докосна твоето лице.
Позволи да се огледам в мъжа със детски страхове.
Позволи ми да съм твоя пристан, приютяващ те при буря.
Позволи ми в прегръдките ти нежни сутрин да се будя.
Позволи ми да те опозная и да бъда част от теб.
Позволи ми и ще бъда в твоя Ад спасителния лед.
Позволи да бъда новото начало...
Позволи да бъдем цяло...
Само аз и ти...Аз и Ти...


© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Донякъде върви добре, но към края чувството олеква. Иначе темата е много вярна. Такива са всички мъже.
Предложения
: ??:??