Ключе, но не от пощенска кутия.
Врата, с ръждясала брава.
Аз.. среда на празна стая
И прах.. навсякъде е прах..
И мисли, виещи във мен..
Отговори, без въпрос
И как душа и тяло страдат,
ранена, без куршум и без откос..
Безвремие и страх и безтегловност,
крещящ шума на тишината.
Мъгла, а във мъглата..огън,
горящ, искрящ, зловещ.
Човек, а не вселена съм,
зрънце, не житен клас.
А иска ми се да съм необикновена.
Уви.. закъсняла съм за първия си час!
© ДЦ Все права защищены