Може би от алкохола
виждам те приятно гола
и си мисля как и аз
ще се съблека завчас!
Но от нейде тъй внезапно
дотъркаля се прасе
и снагата ти обхвана
с рунтавите си ръце.
В миг надеждата угасна,
че сама си във нощта,
работата пак е ясна,
ще се смачкат тез бедра!
Ала, ябълке красива,
приказка една върви,
че такива като тебе
пълнят свинските усти!
Няма нищо,не е страшно-
прасчо има бол пара
и във кочинка луксозна
разполага телеса.
Тъй че с него отпътувай,
аз ще викна нов коктейл,
във джакузито поплувай
със дебелия портфейл;)
© Ивайло Симеонов Все права защищены