20.10.2021 г., 13:22 ч.

Прасе и ябълка 

  Поезия » Хумористична
370 1 11

Може би от алкохола

виждам те приятно гола

и си мисля как и аз

ще се съблека завчас!

 

Но от нейде тъй внезапно

дотъркаля се прасе

и снагата ти обхвана

с рунтавите си ръце.

 

В миг надеждата угасна,

че сама си във нощта,

работата пак е ясна,

ще се смачкат тез бедра!

 

Ала, ябълке красива,

приказка една върви,

че такива като тебе

пълнят свинските усти!

 

Няма нищо,не е страшно-

прасчо има бол пара

и във кочинка луксозна

разполага телеса.

 

Тъй че с него отпътувай,

аз ще викна нов коктейл,

във джакузито поплувай

със дебелия портфейл;)

© Ивайло Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??