ПРАВЕЖ1
Стоиш си в някакъв стоеж,
стоиш и правиш се на еж,
а иначе си ти келеш,
облечен в стихове правеж.
Римуваш си и се надяваш,
на истини че си пророк,
ама май ще се окаже,
че си просто мушморок.
----------------------------------------------
1. Авторът няма предвид персонаж, а типаж. Куплетите са публикувани за първи път преди повече от година.
© Лордли Милордов Все права защищены