Oct 2, 2013, 1:50 PM

Правеж 

  Poetry » Civilian
566 0 12

 ПРАВЕЖ1

                       

Стоиш си в някакъв стоеж,
стоиш и правиш се на еж,
а иначе си ти келеш,
облечен в стихове правеж.

Римуваш си и се надяваш,
на истини че си пророк,
ама май ще се окаже,
че си просто мушморок.

 

----------------------------------------------

1. Авторът няма предвид персонаж, а типаж. Куплетите са публикувани за първи път преди повече от година.

© Лордли Милордов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??