Времето ще избърше сълзите от лицето на онези дни.
....................................................................................................
Когато спомените окапят с есенните листа, дърветата оплешевяват.
Дъждът измива срама от калните улици.
Усмивката е последната спирка...
© Петко Петков Все права защищены