Dec 19, 2008, 7:42 AM

Правим се на умен... 

  Poetry » Other
593 0 1

                       Времето ще избърше сълзите от лицето на онези дни.

                        .................................................................................................... 

                       Когато спомените окапят с есенните листа, дърветата оплешевяват.

                       Дъждът измива срама от калните улици.

                       Усмивката е последната спирка...

 

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А дали наистина е последна спирка, или просто последна спирка не още един етап от живота ни и началото на следващ, чийто край не знаем...
Random works
: ??:??