26 июл. 2012 г., 23:30

Празна сцена 

  Поэзия
575 0 0

Една такава празна сцена

събаря всичко, градено от хората.

Божествено-грозна, свято-сломена,

тя мълчи – мълчи и историята.

 

Сцената не е създадена за самота.

Сцената е правена за спомени.

Тая светла зала не върви със тишина,

нито с усмивки, унило престорени.

 

Загасете лампите. Запълнете салона.

Извадете декорите. Качете ни горе.

Аматьори, кажете ни. Създайте си спомена.

Продаваме истина, не фалшив огън.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??