В каква реалност днес живея?
Какъв е този свят на пагубност и болка?
Дали на 50 ще имам сили да се смея?
Да копнея, да преодолея?
Да преодолея спомени
за ад и рай,
така втъкани, като змия в душата.
Която мъчи се.
Да сложи край.
Да ме спаси от самотата, сякаш.
И не за някой друг, за себе си говоря!
И да, отричам всичко шарено и цветно!
И май, отново, само си говоря…
Все празни думи.
За повечето хора,
конкретно.
12.11.2012г.
© Катерина Все права защищены