13 nov 2012, 12:05

Празни думи 

  Poesía » Otra
736 0 3

В каква реалност днес живея?

Какъв е този свят на пагубност и болка?

Дали на 50 ще имам сили да се смея?

Да копнея, да преодолея?

Да преодолея спомени

за ад и рай,

така втъкани, като змия в душата.

Която мъчи се.

Да сложи край.

Да ме спаси от самотата, сякаш.

И не за някой друг, за себе си говоря!

И да, отричам всичко шарено и цветно!

И май, отново, само си говоря…

Все празни думи.

За повечето хора,

конкретно.



12.11.2012г.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??