1 июн. 2021 г., 06:00

Празник 

  Поэзия » Для детей
269 0 3

Днес е първи юни,

празник на детето.

Свети слънце златно

горе на небето.

 

Пеят птички пойни,

радва се гората.

С клонки кестен млад

маха на децата.

 

Днес цветята будни

трепкат във полето.

Днес е първи юни,

празник на детето!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??