16 июн. 2010 г., 10:09

Пречистен 

  Поэзия
650 0 4

Глава като изтръпнал крак

Душата - вкоравена невъзможност

Прелял буркан без дъно и капак

изчерпвайки понятието сложност

 

търкулнала се питката по месечинката

и си намерила трапеза

Ламята глътнала прасенцето с маслинката

И го превърнала в поезия

 

Космическият вятър люшка

звездичките усмихнати доволни

които казват са създадени

във ден съвсем безалкохолен

© Дух на лютеницата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??