13 апр. 2005 г., 01:22

Пред сън 

  Поэзия
927 0 1

Над притворени очи
с букли лунни светлини,
вити сребърни лъчи
сме рисунък по стени.

До леглото ми седни,
в твоя свят ме пренеси.
Погледни ме, погледни
тръпнат моите коси.

В свят изпълнен със мечти,
с мен бъди на висини.
Аз унасям се почти
и заспивам ... остани ...

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??