13.04.2005 г., 1:22 ч.

Пред сън 

  Поезия
907 0 1

Над притворени очи
с букли лунни светлини,
вити сребърни лъчи
сме рисунък по стени.

До леглото ми седни,
в твоя свят ме пренеси.
Погледни ме, погледни
тръпнат моите коси.

В свят изпълнен със мечти,
с мен бъди на висини.
Аз унасям се почти
и заспивам ... остани ...

© Йоанна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??