Apr 13, 2005, 1:22 AM

Пред сън 

  Poetry
928 0 1

Над притворени очи
с букли лунни светлини,
вити сребърни лъчи
сме рисунък по стени.

До леглото ми седни,
в твоя свят ме пренеси.
Погледни ме, погледни
тръпнат моите коси.

В свят изпълнен със мечти,
с мен бъди на висини.
Аз унасям се почти
и заспивам ... остани ...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??